Zoek
Filters
Close

Over ons

Meer dan 70 jaar kwaliteit

Groenen accu's / D&M Batterijen is al meer dan 70 jaar een gewaardeerde accu-leverancier in Nederland.  Wij leveren accu's in alle soorten en maten voor alle merken voertuigen. Uw vader en grootvader kochten hun accu's al bij ons. Recent hebben wij de stap gemaakt om ook via het internet-kanaal onze producten aan te bieden.

Een begrip in de regio

Inmiddels zitten wij al weer ruim 15 jaar aan de Amphoraweg in Leiden. Na 50 jaar op de Nieuwe Rijn, hoek Langestraat zijn we op 1 december 2001 verhuisd naar de Amphoraweg.Goede bereikbaarheid en meer ruimte was een hoge noodzaak. Het extra servicepunt aan het water is een PRé. (U kunt naast Groenen Accu's aanmeren).

Een breed aanbod van accu's

Groenen accu’s / D & M batterijen B.V. levert alle soorten accu's, motorfietsbatterijen, deepcycle batterijen, tractiebatterijen, en laadapparatuur voor allerlei doeleinden. Onze doelgroepen zijn particulieren, bedrijven, gemeentes, brandweer, politie, ziekenhuizen en andere instellingen. Groenen accu’s / D & M batterijen staat voor professioneel technisch advies, een vlotte levering en producten van topkwaliteit uit eigen import.

071 - 5120500

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!